cursor

Cute Poka Dotted Pink Bow Tie Ribbon

Click here for Myspace Layouts

TaTaPaN UmUm

http://www.cute-smiley.com
http://www.cute-smiley.com

Wednesday, November 17, 2010

MaAf Kan Aq AbG




salm.....abg!!!!!
dalam bapew hari nie,syaz asyik dapt masalah jew........maaf kan syaz please......abg...

macam mane abg dapt tahu syaz ada masalah????erm....banyak kali abg tanya....napew hari nie adik laen jew tp mcm selalu????abg....syaz nak pie tulis kat wall abg cakap yg syaz rindu tat abg......tapi syaz dah berjanji kat org tu,x nk ganggu abg lagi wat masa nie....huh!!!!!
mcm mne syaz nk wat ???dalam sehari pon syaz akan rindu kat abg ...ape lagi sampai SEMINGGU??????

abg............rindu nye kat abg.........
baru sehari kowt jauh kan diri dari abg...
hbs kalu sampai seminggu ??adoi ..blh biul lah.......
erm..abg nak tahu x napew syaz wat semua tu????

sebb da peminat abg marah kat syaz....dia ckp mcm2 kat syaz,ty mcm2 pasal abg........ada tu soalan sampai x terblh jawab.....soalan yg sangat peribadi..adooi..tp last2 syaz remove jew diorg..x sangup nk jawab pertanyaan yg mengarut dari dorang....

huh!!!tapi yg sedih nye abg...diorg ckp syaz nie mcm perempuan terhegeh 2 jew kat abg..perempuan mengada2..uhuh!!!sakit sangat hati nie abg bila diorg ckp cam tu.....lau org len pon dah ckp mcm tu apew lagi abg kn.....syaz x pernah tahu apew yg ada dlm hati abg tu.....

Pas tu smlm syaz ada bergadoh ngn adik angkat abg....dia pon ada add kat sibling abg.........yg tu x payah lah tahu......abg..syaz bkn x nak cter kat abg.....syaz nk sangat kongsi cter nie..tp syaz x nak bebankan abg dgn problem syaz.....ag pon sekarg abg dah makin sibuk..betul kan...abg gie kelas..

masalh tu pon sebenarnye syaz nk cter kat abg tapi..........x sampai hati nk ckp..sebb dia pon adik angkat abg juga...erm..abg..masalh tu sume syaz bgtahu kat alliey ngan ellysa jew

abg......hati nie sakit sangat.....rasa nk menangis pon ada gak bila abg ckp (lau adik x nak bgtahu abg,abg x kan layan adik lagi......betul kew abg??????)erm...hhaha..x pew lah abg.....lau abg block adik pon abg masih ada  5,000 lgi kawan.......abg x rugi pon..tapi adik betul2 rasa terkilan sangat,sebb kn problem tu..abg x nak kawan ngn syaz lagi......

abg.......really mis u...


No comments:

Post a Comment